Klanten & Partners

Onze klanten en partners werken in de logistiek, de zorg of in de financiële sector. Hieronder een aantal partijen waar we voor en mee werken:

American Express helpen we met een innovatief concept in de logistieke sector.

Innopay

Innopay is een boutique consultancy. Innovatie experts in payments, e-identity en e-business. Met vestigingen in Amsterdam en Frankfurt.

De PEPPOL-specialist van Nederland is onze technische partner op het gebied van UBL, e-invoicing en electronisch berichtenverkeer.

Een landelijk programma gericht op het ontwikkelen van gezamenlijk uniforme afspraken tussen privaat en publieke partijen voor identificatie, authenticatie en autorisatie in de logistiek.

De regisseur van informatiestromen voor goederen van en naar Schiphol. Met volledige en betrouwbare informatie over luchtvracht. Beheert het Cargo Community Information Platform op Schiphol.

Dè cloud-based data capture oplossing voor clinical trials. Gebruikersvriendelijk, veilig, compliant . Altijd en overal datamanagement voor uw clinical trial.

Met de Hogeschool van Amsterdam werken wij aan een blockchain concept voor de logistiek en aan innovatieve businessmodellen voor de zorg.

Simpler Invoicing van SIDN helpen we met business development en programmamanagement.